Arrangör av mtb-, ultra- och marathonlopp!

Svampen Marathon och Halvmarathon!

30/4 2017 start 10.00

Resultat Svampen Marathon 2016! (klicka här)

Succén från 2016 är tillbaka igen 2017! Ifjol sålde startplatserna slut på några timmar men även reservlistan fick startplatser när det väl var dags för start! Nu även halvmarathon!

Löpning runt-runt på vattentornet Svampens utkiksdäck i Örebro. Den s.k Svampen är Örebros kanske mest kända byggnad efter slottet!

Start kl 10.00, nummerlappar och tidtagningschip fås direkt i entrén från kl 09.00! Varvet mäter 93 meter och totalt löps 453 varv för ett marathon!

Pris till alla, löparjacka eller tights och minnespris till alla som klarar marathondistansen eller halvmarathondistans. Även utlottningspris. Topp 3 i dam- och herrtävling marathon får ytterligare priser. Dessutom ingår en lunchbuffékupong!

Startplatserna är begränsade!

Anmälningsavgift: 750 kr. Anmälan sker när avgiften är betald till bankgiro: 500-4262, if114sport, maila också dina uppgifter (namn, klubb/förening, tävling eller motion) till  [email protected], vi uppdaterar startlistor här nedan så fort vi har en startlista! Begränsat antal startplatser!

I startavgiften ingår en lunchkupong till restaurangen som kan nyttjas efter loppet eller i framtiden. Vi ger också alla löpare pris mm

Kom gärna ombytt till loppet före då omklädning på Svampen är begränsat! Dusch efter finns dessvärre inte!

2016 sändes loppet live i NA och det blev succé med flera tusen tittare! Nu har du chansen att delta, missa inte den!

Anmälda löpare:

24, Niclas Ek, Göteborg
25, Magnus Kristiansson, Lonesome runners
26, Johan Haglund, Lonesome runners

Vid läkarintyg betalas halva beloppet åter eller så ges start i framtida lopp (men även då vill vi se ett läkarintyg) då föreningen har utgifter även om löpare inte dyker upp för start.

Välkommen!